Respublikinės metodinės-praktinės mokinių, mokytojų ir bibliotekininkų skaitymo skatinimo konferencijos „Knyga mūsų pasaulyje“ atgarsiai

Nuskambėjo  kelintus metus skaičiuojanti tradicinė mokinių, mokytojų ir bibliotekininkų konferencija,inicijuota Kauno M.Mažvydo progimnazijos. Šįkart ji buvo skirta rašytojų Kristijono Donelaičio 310-ųjų, Juozo Tumo-Vaižganto 155-ųjų, Jono Biliūno 145-ųjų, Salomėjos Nėries 120-ųjų  gimimo metinių jubiliejams ir Lietuvos Valstybės atkūrimo dienai.

Mūsų mokyklos mokiniai aktyviai joje dalyvavo. Vaiva Milda Smičiūtė (7e) sukūrė eilėraštį,skirtą Kovo 11-ajai; Mantas Patašius (8e) pateikė iliustraciją pagal K. Donelaičio poemą „Metai“; Simas Samajauskas ir Ugnius Januškovskis (7a) kūrė filmą, skirtą S. Nėries 120-osioms metinėms, kuriame atsispindėjo ne tik poetės gyvenimo aspektai, bet ir mūsų mokyklos įvairių kartų mokinių dalyvavimas edukacinėse programose, kurių pati populiariausia yra „Vaidiname Eglę žalčių karalienę“. Mokinius kuravo bibliotekininkė Danguolė Gudonavičienė, mokytojai Rita Kanaukienė ir Donatas Egidė.

Nuotraukos:
Danguolė Gudonavičienė,Dominykas Kaminskis,Rita Kanaukienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos