Progimnazijos tautinių šokių kolektyvas „Žolynėliai“ pasirodė Lietuvos kinologų mėgėjų sąjungos parodoje

  • Paskelbė : Edita Rabizaitė
  • Paskelbta: 2022-11-23
  • Kategorija: Renginiai

   Lapkričio 20 d. Kauno Kazio Griniaus progimnazijos tautinių šokių kolektyvo ,,Žolynėlių“ jaunučių ir jaunių grupių šokėjai bei Vytauto Didžiojo universiteto Žemės ūkio akademijos tautinių šokių ansamblis ,,Sėja“  buvo pakviesti šokiais papuošti visų veislių ,,LKMS NUGALĖTOJAS 22“- Lietuvos kinologų mėgėjų sąjungos parodą. Liaudiško šokio mylėtojai ne tik su džiaugsmu parodos dalyviams padovanojo nuotaikingus šokius, bet  ritmo sūkuryje pakvietė pasisukti ir parodos vadovus, bei teisėjus.

   Mažieji ir didieji šokėjai, pasigrožėję,  pasidžiaugę keturkojai gražuoliais, pakvietė tėvelius, senelius, seses, brolius bei draugus VDU ŽŪA erdvėse dar pašokti, pažaisti linksmus tradicinius žaidimus.  Budrumo, greičio ir jėgos reikėjo grupinėse estafetėse ir rungtyse, o pusiausvyros  ir koordinacijos  -  išsilaikyti vaikštant ant kojūkų sniege, rankų miklumo -  lazdelės į tolį metime su kita  lazda.

 Tai vis džiaugsmo pliūpsniai sielai, smagūs užsiėmimai gamtoje su draugais ir šeimomis. Plati šypsena, gyvenimo džiaugsmu spindinčios akys – įrodymas, kad buvimas kartu neįkainojama vertybė. Džiaukimės, kad galime tai patirti ne po vieną, o visi kartu.

„Žolynėliai“

Nuotraukos:
Idalija Braškytė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos