Mokinių tarybos išvyka į istorinę Kazio Griniaus sodybą

  • Paskelbė : Justina Sajūtė
  • Paskelbta: 2024-06-19
  • Kategorija: Išvykos

     Štai ir beveik prabėgo metai! Mokslo metai... Birželio 17 d. Mokinių tarybos komanda iš Kauno traukiniu išvyko į istorinę Kazio Griniaus sodybą, esančia Kazlų Rūdos savivaldybėje. Vinčų traukinių stotyje mokinius pasitiko mokyklos direktorius Stanislovas Šimanauskas ir direktoriaus pavaduotojos ugdymui Lina Jurevičienė ir Justina Sajūtė.

      Mokinių tarybos senbūviai paruošė daug įdomių veiklų Mokinių tarybos naujokams, visus padrąsino susipažinimo žaidimai, susidraugauti padėjo grupinis darbas, įdomūs bendri užsiėmimai paskatino atsiskleisti, dalintis mintimis.

     Progimnazijos direktorius Stanislovas Šimanauskas subūrė dvi futbolo komandas ir kvietė mokinius žaisti draugiškas rungtynes. Tai buvo puiki galimybė mokiniams parodyti savo sportinius sugebėjimus, bendradarbiauti ir skatinti sveiką gyvenimo būdą. Po rungtynių mokiniai turėjo galimybę atsivėsinti – išsimaudyti vandens telkinyje.

     Toliau buvo aptartos praėjusių metų iniciatyvos, veiklos, rezultatai ir pasidalinta idėjomis apie kitų mokslo metų veiklas. Dėkojame Liepai Burokaitei, 8a klasės mokinei, kuri atsakingai vykdė Mokinių tarybos pirmininkės pareigas 2023-2024 m. m. Išrinkta nauja pirmininkė – Greta Žeglytė (7a klasė), pirmininkės pavaduotoja – Garbielė Svetokaitė (7c klasė). Sveikinimai! Dėkojame 8 klasių mokiniams, buvusiems Mokinių tarybos nariams Rusnei Klimašauskaitei, Titui Mickūnui ir Gabijai Bruzgaitei, kurie buvo aktyvūs, įgyvendino sumanymus.

     Dar kartą Mokinių tarybos komanda įrodė, kokie jie draugiški ir vieningi! Ačiū už tai, kad esate ir norite veikti mokyklos labui. Kartu mes galime daug!

Žemiau pateiktos išvykos akimirkos:

https://www.canva.com/design/DAGIlOTTePQ/9Xob6zBslYJvk1rdD6ubng/edit?utm_content=DAGIlOTTePQ&utm_campaign=designshare&utm_medium=link2&utm_source=sharebutton

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas