Merginų fizinio aktyvumo ir savirealizacijos sporte projekto „Stipresnė AŠ" pristatymas

     Kovo 7 d. progimnazijos didžiojoje salėje net 145 progimnazijos septintųjų ir aštuntųjų klasių merginų pakviestos paskaitai, kuri skirta motyvuoti mokyklinio amžiaus mergaites pozityviai keisti požiūrį į savo kūną, įtraukti į nemokamas ir laisvai prieinamas fizines veiklas. Lektorė dr. V. Balčiūnienė mergaitėms pristatė projektą bei nuotolinio sporto platformą www.stipresneas.lt bei įtaigiai ir betarpiškai bendraudama, kalbėjo tema „Aktyvi. Sveika. Laiminga”.

     Antrajai renginio daliai veiklos perkeltos į renovuotą progimnazijos sporto salę. Mergaitėms vyko krepšinio treniruotė su krepšinio treneriu. Čia žaismingai, bei motyvuojant siekti gilesnio įsitraukimo į sportą per krepšinio treniruotes, ieškoti savirealizacijos galimybių krepšinio sporto šakoje, kvietė šios sporto šakos profesionalas.

     Naudingas, įtaigus renginys mergaitėms paliko nemažai erdvės mintis apie požiūrį į save, savo galimybių paiešką bei atskleidimą, apie vidinio nerimo valdymą, griaunant stereotipus, mitus, remiantis sportu ir gilesnėmis žiniomis apie save.

     Dėkojame lektorei, treneriui, LKKC direktorei bei Lietuvos krepšinio federacijai už apsilankymą ir žinias.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos