Prasidėjo mokinių priėmimas į progimnaziją 2024-2025 m. metams

  • Paskelbė : Lina Jurevičienė
  • Paskelbta: 2023-03-15
  • Kategorija: Svarbu!

Informuojame,  mokinių priėmimas į progimnaziją 2024-2025 m. m. prasidės kovo 15 d. 

        Prašymai pradėti mokytis  2024-2025 m. m. Kauno miesto Savivaldybės bendrojo ugdymo mokyklose nuo 2024 m. kovo 15 d. registruojami elektroniniu būdu per savivaldybės informacinę sistemą:

https://imokykla.kaunas.lt/

Kaip naudotis sistema? Informaciją rasite čia

Atkreipkite dėmesį:

Prašymo padavimo data ir laikas neturi jokios įtakos priimamų asmenų eiliškumui.

Prašymus sistemoje galima pateikti iki birželio 10 d. Vėliau prašymai pateikiami tik pasirinktoje mokykloje. Nuo rugpjūčio 1 d. iki mokslo metų pabaigos asmenys į progimnaziją priimami tik į laisvas vietas.

Teikdami prašymus per informacinę sistemą, tėvai turi galimybę pasirinkti mokyklas ir jas nurodyti prioriteto tvarka. Nepasirinkus ir (ar) nenurodžius prioritetinės mokyklos, informacinė sistema automatiškai parenka mokyklą, kuri yra priskirta pagal deklaruotą gyvenamąją vietą.

Tėvai per informacinę sistemą gali pateikti prašymus į ne daugiau kaip dvi pasirinktas mokyklas. Jeigu tarp pasirinktų mokyklų nėra priskirtosios mokyklos pagal vieno iš tėvų ir vaiko deklaruotą gyvenamąją vietą Savivaldybės teritorijoje, informacinė sistema automatiškai šią mokyklą parenka kaip papildomą mokyklą. Kai nėra galimybių prašymą pateikti per informacinę sistemą, jį galima pateikti tik tiesiogiai pasirinktai konkrečiai mokyklai.

Jei neturite galimybės namuose, ar kt. vietoje jungtis prie internetinės svetainės, Jums patogiu laiku atvykite į progimnazijos raštinę, padėsime Jums registruoti prašymą.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos