Kviečiame mokinių tėvelius, mokytojus, mokyklos darbuotojus – visus, kurie neabejingi progimnazijos gerovės kūrimui 1,2 proc. gyventojų pajamų mokesčio skirti Kauno Kazio Griniaus progimnazijai.

  • Paskelbė : Justina Sajūtė
  • Paskelbta: 2024-03-12
  • Kategorija: Pranešimai

Kviečiame mokinių tėvelius, mokytojus, mokyklos darbuotojus – visus, kurie neabejingi progimnazijos gerovės kūrimui, ir šiemet 1,2 proc. gyventojų pajamų mokesčio skirti Kauno Kazio Griniaus progimnazijai.

Informuojame, jog už 2023 m. Kauno Kazio Griniaus progimnazijoje GPM (1,2 proc.) surinkta 4905,72 eurai paramos. Užtikriname, kad paramos lėšos panaudotos tikslingai, siekiant sukurti pačias geriausias sąlygas vaikams saugiai ir patogiai mokytis, bei siekti aukščiausių ugdymosi rezultatų.

Dėkojame VISIEMS, skyrusiems GPM Kauno Kazio Griniaus progimnazijai. Nuoširdžiai tikimės Jūsų paramos ir šiais metais. Ačiū!

Maloniai kviečiame ir šiais metais, iki 2024 m. gegužės 1 d., pasinaudoti GPM paramos teikimo galimybe ir skirti 1,2 proc. mūsų visų progimnazijai. Šis paramos būdas nereikalauja jokių papildomų materialinių išlaidų. Jūsų skirta parama bus išskaičiuota iš 2023 metų valstybei jau sumokėtų mokesčių ir pervesta į progimnazijos sąskaitą.

Kaip skirti 1,2 proc. Kauno Kazio Griniaus progimnazijai?

Prisijungus prie Elektroninės deklaravimo sistemos (EDS).
Pasirinkite formą pildymui FR0512 
Gavėjo identifikacinis numeris (kodas) – 190138938
Mokesčio dalies paskirtis – Kauno Kazio Griniaus progimnazija

Ši parama mokesčių mokėtojui nieko nekainuoja.


Daugiau informacijos apie deklaravimą Elektroninio deklaravimo sistema - EDS (vmi.lt)

Aktualią informaciją paramos gavėjai ir ją teikiantys gyventojai taip pat galės rasti šiai temai skirtoje VMI svetainės skiltyje.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos